Paranormale Genezing • eu

Paranormaal Genezer Jyo kan u bijstaan

ziektebeelden paranormale genezing

Ziektebeelden passend bij uw gezondheidsklacht(en)

Ziektebeelden en Symptonen

In het reguliere medische circuit zijn er zeer veel benamingen voor heel veel ziektebeelden. Een ziektebeeld is een verzameling symptomen die uiteindelijk een specifiek ziektebeeld vormen. De diagnose welke wordt gesteld kan 1 of meer ziektebeelden in een bepaalde gradatie betreffen.

Belangrijk is dat u ten alle tijden bij gezondheidsklachten allereerst een diagnose laat stellen door een bevoegd arts alvorens u op consult komt. Een paranormaal genezer stelt geen diagnose dat is het credo. Wij houden ons hieraan i.v.m. juridische aansprakelijkheid.

Daarbij geldt wel dat een paranormaal therapeut qua behandelwijze minder specifiek te werk gaat. Zo kan er sprake zijn van het behandelen van bijvoorbeeld het ademhalingssysteem. Door deze aanpak kunnen mogelijk 20 ziektebeelden uit de reguliere medische geneeskunde in 1 keer positief worden beinvloed.

Dus of uw specifieke klacht met succes eerder is behandeld is minder relevant. Ook al zou dit zo zijn dan is dit geen garantie dat bij u de genezing plaatsvindt. Het is van vele factoren afhankelijk of er genezing plaatsvindt. De paranormale genezer is slechts een tussenschakel. De genezing vindt niet door hem of haar plaats. Uw eigen genezendvermogen binnen uw immuun systeem heeft hier een heel groot aandeel in.

Bovendien is de naam paranormaal genezer onjuist. Letterlijk betekent het naast het normale genezen. U als patient heeft hierin uiteindelijk het grootste aandeel. Deze innerlijk genezende kracht is eigenlijk belangrijker dan de specifieke medische klachten waar u last van heeft. Het herstellen van de verbinding met uw zielsenergie kan een belangrijke factor zijn om uw genezend vermogen te activeren. Werkt de genezer met zijn zielsenergie dan gaat uw zielsenergie hierop mee resoneren.

Vaak komen mijn clienten voor een burnout, depressie, stress, eczeem, slaapproblemen, sexueel misbruik, hernia, migraine en hoofdpijnen, rouwverdriet, buikklachten, blaasontsteking, verslavingen, angsten en astma.

U kunt op mijn Facebook Fanpage Paranormaal Genezer alle ervaringen en recenties van patienten raadplegen. Deze terugkoppeling is van de patienten zelf en is niet door een beheerder van een website te veranderen.

De bovenstaande opsomming van ziektebeelden is verre can compleet. Zo komen er ook regelmatig sporters met allerlei sportblessures. Doel is de hersteltijd te bespoedigen.

Ook ondersteun ik clienten met het ziektebeeld kanker tijdens hun chemotherapie. De bijwerkingen als vermoeidheid en misselijkheid reduceren is dan het doel.

Echtparen met relatieproblemen of personen welke al heel lang single zijn, komen ook regelmatig in mijn praktijk.

Om u een globaal beeld te schetsen, kunt u mogelijke behandelplannen nalezen en het aantal benodigde sessies raadplegen. Deze informatie is uiteraaard indicatief. Garanties kunnen nimmer worden gegeven.

Paranormale Genezing en Paranormale Geneeswijze

Paranormale Genezing Haarlem is een praktijk voor paranormale genezing, magnetiseren, handoplegging, gebedsgenezing of welke andere naam u er ook aan wilt geven. Belangrijker is het resultaat dat u voor ogen hebt: beter worden. Patienten hebben in het reguliere medische circuit vaak al een aantal stappen doorlopen en zoeken een alternatieve vorm van genezen. Paranormale Genezing Haarlem biedt die mogelijkheid. De wonderen zijn deze wereld gelukkig nog niet uit. Er is altijd kans op genezing. Elke cel van uw lichaam wordt elke 7 jaar compleet vervangen. Dus het lichaam heeft de kracht om alles te herstellen. Het zoeken naar die weg van genezing is een kunst. Het paranormale is daarbij een handig hulpmiddel. Niets meer en niets minder.Contact en Verzekeraars

Online Afspraak maken

Online Afspraak

Alleen gevalideerde en geregisteerde patienten krijgen toegang tot het Patienten Portaal.

Contact Telefonisch

Bereikbaar 9-12 uur

Bereikbaar 14-16 uur

06-34198088

U kunt afspraken maken en uiteraard ook vragen stellen over klachten en uitdagingen in uw leven.

Contact FB Messenger

Vergoedingen

Verzekeraars vergoeden mijn behandelingen tot een maximaal bedrag per jaar - mits u aanvullend verzekerd bent. De vergoedingen hebben geen invloed op uw eigen risico en eigen bijdrage. Binnen 2 weken krijgt u het bedrag of een deel van het bedrag op uw bankrekening terug gestort.

Contact Form

Contact via contact formulier indien u uw vraag op papier wilt zetten. We nemen dan contact met u op!

Social Media

Link via Facebook voor nieuws en reacties van patienten.

Intake Gesprek

Het intake gesprek is verplicht in de complementaire zorg. Therapeuten zijn verplicht een patientendossier aan te leggen en hun verrichtingen hierin bij te houden. De tijdsduur is afhankelijk van leeftijd en ziektebeeld.

Behandelplan:

Het Behandelplan is afhankelijk van de symptomen bij uw ziektebeeld. Na afloop van het intake gesprek kan er een indicatie worden gegeven.

Life Coaching

Zie website Life Coaching en Retraites voor meer info.

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.