Paranormale Genezing • eu

Paranormaal Genezer Jyo kan u bijstaan

paranormale genezing

Visie paranormale genezing

Krimpen van je lichtbol en de gevolgen

paranormalegenezing

Bij jouw geboorte was de lichtbol waarin je leefde groter. In de loop van je leven heb je als gevolg van bijvoorbeeld kritieken, traumatische ervaringen en verbroken of verstoorde relaties jouw lichtbol meestal permanent verkleind, zodat je de pijnen met je meer gevoelige zintuigen niet hoeft te voelen. Zodra de bol zo veel krimpt dat de bol waarin je leeft kleiner is geworden dan de omvang van de bol van het immuun systeem dan wordt je ziek.

Door de druk op de lichtbol krijgt jouw ziel nu onvoldoende voeding uit de hogere ijlere dimensies. Rondom jouw kern van je ziel is de energie zo geconcentreerd dat de ijlere energie er niet meer langs kan. De ziel is gefragmenteerd en afgescheiden door karma en alle lessen die wij nog te leren hebben. Ons DNA is verre van volledig geactiveerd (slechts 1/12) en we benutten dus niet ons potentieel.

Daarnaast is vaak de lichtbol geconditioneerd en verklein je deze nog meer, zodra zich situaties voordoen die lijken op pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden. Je zet hierbij je zelf (eigen geluk/pijn/verdriet) op de eerste plaats, waardoor de lichtbol verder krimpt en juist alle emoties plotseling heel sterk naar boven komen. Als een ventiel die ongecontroleerd overloopt. Dit vindt plaats in milliseconden.

Flower

De emotionele relatie met je ouders is mogelijk verstoord door kritieken die je eigenwaarde hebben aangetast. Het heeft je onzeker gemaakt. Niets is goed dus welke richting je ook kiest, het zal nooit de goede zijn. Je hebt continue bevestiging van anderen nodig om keuzes te maken of je laat ze maken door anderen. Dit geeft het gevoel van een speelbal te zijn en dat je geen grip hebt op je leven. Je durft niet meer te dromen, omdat je niet meer in je eigen creatie en manifestatie krachten geloofd.

Veel energie zit nu vaak structureel in een te klein vat, waardoor je stress ervaart, geen connectie hebt met gidsen uit de ijlere dimensies (delen van jouw ziel) en je de richting in het leven kwijt raakt.

Je immune systeem (is onderdeel van jouw lichtbol) is mogelijk in elkaar gestort onder de druk op dit deel van de lichtbol en hierdoor hebt je mogelijk symptomen van een (psychosomatisch) chronisch ziektebeeld.

Samenvattend: we ervaren in deze wereld uitdagingen op het gebied van onze:

 1. Ziel
 2. DNA
 3. Vitaliteit
 4. Gezondheid
 5. Emotionele Balans
 6. Relaties met Ouders
 7. Richting en Doel in het leven

Wie doet de genezing?

Dit is niet eenvoudig uit te leggen en vereist een begrip van de wereld waar wij in leven en van de andere dimensies. Vanuit mijn perspectief is het antwoord op de vraag:

 • uw eigen genezend vermogen en uw zielsverbinding
 • grote witte broederschap van ascended masters
 • hogere aspecten van mij zelf (mijn gidsen)
 • de kennis van leraren en de verbinding met hen
 • mijn energetische aanwezigheid
 • en de belangrijkste --> uw liefde voor uw ziel


Contact en Verzekeraars

Online Afspraak maken

Online Afspraak

Alleen gevalideerde en geregisteerde patienten krijgen toegang tot het Patienten Portaal.

Contact Telefonisch

Bereikbaar 9-12 uur

Bereikbaar 14-16 uur

06-34198088

U kunt afspraken maken en uiteraard ook vragen stellen over klachten en uitdagingen in uw leven.

Contact FB Messenger

Vergoedingen

Verzekeraars vergoeden mijn behandelingen tot een maximaal bedrag per jaar - mits u aanvullend verzekerd bent. De vergoedingen hebben geen invloed op uw eigen risico en eigen bijdrage. Binnen 2 weken krijgt u het bedrag of een deel van het bedrag op uw bankrekening terug gestort.

Contact Form

Contact via contact formulier indien u uw vraag op papier wilt zetten. We nemen dan contact met u op!

Social Media

Link via Facebook voor nieuws en reacties van patienten.

Intake Gesprek

Het intake gesprek is verplicht in de complementaire zorg. Therapeuten zijn verplicht een patientendossier aan te leggen en hun verrichtingen hierin bij te houden. De tijdsduur is afhankelijk van leeftijd en ziektebeeld.

Behandelplan:

Het Behandelplan is afhankelijk van de symptomen bij uw ziektebeeld. Na afloop van het intake gesprek kan er een indicatie worden gegeven.

Life Coaching

Zie website Life Coaching en Retraites voor meer info.

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.