Paranormale Genezing • eu

Paranormaal Genezer Jyo kan u bijstaan

paranormale genezing

Paranormale genezing tarieven en vergoeding verzekeraars

Onderstaand treft u de tarieven voor het intake gesprek inclusief een eerste energetische behandelng aan.

Intake privι:

120 Euro planningsduur 90 minuten, 50 minuten intake gesprek, behandeling 30 minuten en uitliggen 10 minuten. Bent u aanvullend verzekerd lees dan in de onderstaande tabel hoeveel u achteraf kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

Intake zakelijk:

150 Euro inclusief BTW planningsduur 90 minuten, 50 minuten intake, behandeling 30 minuten en uitliggen 10 minuten. Dit is van toepassing alleen voor die patienten welke geen aanvullende verzekering hebben en wel een eigen bedrijf met KvK en BTW nummer hebben. Neem deze gegevens ook mee bij het intake gesprek.

Onderstaand treft u de tarieven voor energetische behandelingen aan.

Behandelingen privι:

80 Euro planningsduur 45 minuten, 10 minuten bijpraten, behandeling 30 minuten en uitliggen 5 minuten. Bent u aanvullend verzekerd lees dan in de onderstaande tabel hoeveel u achteraf kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

Behandelingen zakelijk:

100 Euro inclusief BTW planningsduur 45 minuten, 10 minuten bijpraten, behandeling 30 minuten en uitliggen 5 minuten. Dit is van toepassing alleen voor die patienten welke geen aanvullende verzekering hebben en wel een eigen bedrijf met KvK en BTW nummer hebben. Neem deze gegevens ook mee bij het intake gesprek.

Afstand Behandeling:

Privι 80 Euro en zakelijk 100 Euro inclusief BTW. Diagnose reguliere arts vereist en bij voorkeur eerst een intake in mijn praktijk. Woont u heel ver of ligt u in het ziekenhuis dan vervalt de intake. Afstandsbehandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding van zorgverzekeraars. Minimaal 5 afstandsbehandelingen. Betalngen per bank voordat serie afstandsbehehandlingen begint.

Behandelplan paranormale genezing:

Het Behandelplan is afhankelijk van de complexiteit van uw ziektebeeld en ook het aantal ziektebeelden en of hulpvragen. Na afloop van het intake gesprek kan er een indicatie voor het aantal benodigde behandelingen worden gegeven evenals de frequentie per week. Heeft u 1 of 2 klachten dan is de frequentie normaal. Heeft u 3 of meer klachten of hulpvragen dan lopen wij snel uit onze planning en vragen wij u 2x per week te komen of verdubbelen we de periode totdat de eerste evaluatie plaatsvindt. Zie link behandelplan voor meer informatie!

Life Coaching en Channeling

Na een aantal energetische behandelingen kan er overgestapt worden op Life Coaching en Channeling om dieper te kijken naar verbanden tussen heden en verleden. Deze consulten komen niet in aanmerking voor vergoeding van zorgverzekeraars.

Contante betaling consult - ook bij vergoedingen - en regels indien u verhinderd bent.

Wij verzoeken u gepast geld mee te nemen en contant te betalen na elke sessie. Ook als het wordt vergoed door uw verzekeraar dient u contant het gehele bedrag af te rekenen. Onverhoopt geen geld bij u? U kunt op 1000 meter afstand van mijn praktijk geld pinnen bij IKEA. Binnen 2 dagen krijgt u de faktuur in PDF in uw inbox om te declareren bij uw verzekeraar. De verzekeraar stort vervolgens de (deel) vergoeding op uw bankrekening.

Elke verandering in afspraken dient ten minste 24 uur van te voren worden gemeld. Bij het zonder bericht niet verschijnen op een afspraak brengen we de geplande behandelsessie voor 50% in rekening. Wij attenderen u er op dat smoesjes omtrent griep een paar uur voor een gepland consult hier niet werken.

Afstandsbandelingen paranormale genezing dienen van te voren betaald te worden via een overboeking. Neem hiertoe kontakt op via Contact Formulier Paranormale Genezing.

Stappenplan om met Zorgverzekeraars contact te zoeken voor vergoedingen

In het onderstaande overzicht zijn zorgverzekeraars opgenomen, die mijn Natuurgeneeskundige consulten vergoeden. Ook worden vergoedingen weergegeven die echter afhankelijk zijn van uw persoonlijke polis en/of aanvullende verzekering.

  1. Vergoeding geldt uitsluitend voor de genoemde aanvullende polissen.
  2. Vergoedingen zijn niet van invloed op uw eigen bijdrage of eigen risico.
  3. Aan de vermeldingen in dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
  4. Wij adviseren verzekerden daarom altijd ZELF te informeren over afgesproken polisvoorwaarden bij hun zorgverzekeraar.
  5. De hoeveelheid zorgverzekeraars, merknamen en de verschillende zorgpakketnamen maakt het voor de leek nogal onoverzichtelijk.
  6. Om het proces voor het navragen bij uw zorgverzekeraar zo soepel mogelijk te laten verlopen is het allereerst van belang te weten of u bij de UVIT groep verzekerd bent. De naam UVIT staat voor de zorgverzekeraars Univι, VGZ, IZA en Trias. Met de volgende merknamen: VGZ, IZA, Trias, IZZ, UMC, SZVK, Zorgzaam, Univι, ZEKUR, Bewuzt, Plus en Goudse Verzekeringen. Kies hiertoe bijvoorbeeld op de VGZ website in het menu KiesEnVergelijk het zorgtype natuurgeneeskunde in combinatie met de postcode 2031 BN. Mijn praktijknaam Oneness Management wordt dan direct zichtbaar. Dus bij deze groep altijd de praktijknaam Oneness Management met de postcode 2031BN noemen. Zo sta ik vermeld in de zorggids. In de lijst hieronder staat een * vermeld bij de UVIT merken en zorgpakketten.
  7. Voor de overige verzekeraars is het handig om 5 codes paraat te hebben, zodra u telefonisch navraag doet bij uw verzekeraar. Mijn AGB Code als zorgverlener is 90058879 en de AGB code van mijn praktijk is 90058880. Deze 2 codes zijn meestal afdoende. Enkele verzekeraars vragen ook nog naar de licentie van de beroepsvereniging. Deze is "VVET" met licentienummer 14013. Ook is er sprake van een specifieke complementaire zorgverlening. Een voor de verzekeraars bekende "Prestatie Code": 24401 welke staat voor Natuurgeneeskundig Consult. Dus niet "Paranormale Genezing" noemen. In een enkel geval kan er gevraagd worden naar de RBCZ licentiecide. Deze is 206062T. Met deze vijf codes kunt u adequaat te woord worden gestaan bij de klanten service van uw verzekeraar. Deze 5 codes staan evenals mijn praktijknaam Oneness Management op mijn facturen.
  8. Wij attenteren u erop dat u zelf de consulten dient voor te schieten en pas achteraf een (deel) vergoeding van uw verzekeraar krijgt teruggestort op uw bankrekening.
  9. Ook adviseren wij verzekerden altijd navraag te doen naar het nog beschikbare budget voor het desbetreffende jaar. Bent u goed aanvullend verzekerd maar is het budget op dan krijgt u voor dit jaar uiteraard geen vergoedingen van uw verzekeraar.

Lijst NIET Vergoedende Zorgverzekeraars 2017 uit ervaringen met patienten.

Zorg en Zekerheid vergoed alleen kinderen tot 18 jaar. Geen volwassenen al heeft u de duurste aanvullende verzekering van deze maatschappij.

DSW

De Amersfoortse

Advies: kies een andere zorgverzekeraar voor het einde van dit jaar!

Lijst Vergoedende Zorgverzekeraars en Vergoedingen 2015

 

Laatst bijgewerkt: 2 december 2014 (we updaten even niet want elk jaar zijn er veel veranderingen en u dient bij uw eigen zorgverzekeraar toch navraag te doen alvorens u op consult komt)

* in de tabel aangeeft dat de zorgverlener (therapeut) vermelddient te zijn in de zorggids
   om voor vergoeding in aanmerking te komen;
** in de tabel aangeeft dat de zorgverlener (therapeut) vermeld dient te zijn op de Verbonds
    -ledenlijst Menzis om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Aevitae

Aevitae wordt in veel gevallen vergoed. Aevitae heeft heel veel pakketten in beheer. Zowel in eigen beheer als het beheer van collectieve verzekeringen van Avero-Achmea, ASR en VGZ. De voorwaarden zijn per pakket verschillend. Voor de juiste vergoedingen dient u zelf contact op te nemen met Aevitae.


   

AGIS

 

50+ actief

max € 400,- per jaar, max € 40,- per dag

Comfort

max € 500,- per jaar, max € 40,- per dag

Comfort plus

max € 650,- per jaar, max € 40,- per dag

Compleet

max € 350,- per jaar, max € 40,- per dag

Gezinnen

max € 350,- per jaar, max € 40,- per dag

   

Anderzorg **

 

Extra

80% per consult, max € 400,- per jaar

Jong

80% per consult, max € 200,- per jaar

   

Avero / Achmea

 

Beter voor nu

max 20 consulten per jaar, max € 40,- per dag

Excellent

max 20 consulten per jaar, max € 40,- per dag

Extra

max € 640,- per jaar, max € 40,- per dag

Juist voor jou

max € 250,- per jaar, max € 40,- per dag

Royaal

max 16 consulten per jaar, max € 40,- per dag

Start

max € 440,- per jaar, max € 40,- per dag

   

Azivo

 

AV Top

80% per consult, max € 450,- per jaar

AV Top extra

80% per consult, max € 600,- per jaar

   

Besured *

 

Besured

80% per consult, max € 200,- per jaar en max. 1 uur per dag

   

C4me (avero / achmea)

 

C4me ++

max € 250,- per jaar, max € 40,- per dag

C4me +++

max € 350,- per jaar, max € 40,- per dag

   

CZ

 

50+

max € 350,- per jaar, max € 40,- per dag

Basis

max € 250,- per jaar, max € 30,- per dag

Gezin

max € 350,- per jaar, max € 40,- per dag

Jongeren

max € 200,- per jaar, max € 30,- per dag

Plus

max € 450,- per jaar, max € 40,- per dag

Top

max € 650,- per jaar, max € 40,- per dag

   

CZ direct

 

Direct Budget

max € 100,- per jaar, max € 25,- per dag

Direct Basic

max € 200,- per jaar, max € 25,- per dag

Direct Extra

max € 300,- per jaar, max € 25,- per dag

   

CZ politie

 

Jongeren PZP

max € 200,- per jaar, max € 30,- per dag

Basis PZP

max € 225,- per jaar, max € 25,- per dag

Plus PZP

max € 425,- per jaar, max € 25,- per dag

Top PZP

max € 600,- per jaar, max € 40,- per dag

   

De Friesland

 

AV Standaard

max € 250,- per jaar, max € 45,- per dag

AV Extra

max € 500,- per jaar, max € 45,- per dag

AV Optimaal

max € 750,- per jaar, max € 45,- per dag

   

De Goudse *

 

Basis

max € 300,- per jaar, max € 50,- per dag

Uitgebreid

max € 400,- per jaar, max € 50,- per dag

Totaal

100% per consult, max € 500,- per jaar

Top

100% per consult, max € 600,- per jaar

   

Delta Lloyd

 

Comfort

max € 1000,- per jaar, max € 50,- per dag

Compleet

max €   500,- per jaar, max € 50,- per dag

Extra

max €   250,- per jaar, max € 50,- per dag

Top

max € 1500,- per jaar, max € 50,- per dag

Zilver

max €   200,- per jaar, max € 25,- per dag

   

FBTO

 

AV

max € 500,- per jaar, max € 35,- per dag

   

Goed Opgeleid

Is overgenomen door Aevitae

   

IAK *

IAK wordt in veel gevallen vergoed. IAK heeft heel veel pakketten in beheer. Zowel in eigen beheer als het beheer van collectieve verzekeringen van Avero-Achmea, ASR en VGZ. De voorwaarden zijn per pakket verschillend. Voor de juiste vergoedingen dient u zelf contact op te nemen met IAK.

   

IK-zorg (avero / achmea)

 

Beter

max € 250,- per jaar, max € 35,- per dag

   

IZA *

 

Classic

max € 290,- per jaar, max € 29,- per dag

Perfect

max € 340,- per jaar, max € 29,- per dag

   

IZA Cura *

IZA Cura wordt in veel gevallen vergoed. Veel gemeenten zijn hierbij aangesloten.  De voorwaarden zijn per gemeente verschillend. Voor de juiste vergoedingen dient u zelf contact op te nemen met IZA Cura.

   

IZZ *

 

Extra I

100% per consult, max € 200,- per jaar

Extra II

100% per consult, max € 200,- per jaar

Extra III

100% per consult, max € 500,- per jaar

   

Kiemer

 

AV Beter

max € 250,- per jaar, max € 25,- per dag

AV Best

max € 500,- per jaar, max € 35,- per dag

   

Menzis * *

 

Jongeren Verzorgd

80% per consult, max € 200,- per jaar

Extra Verzorgd 2

80% per consult, max € 400,- per jaar

Extra Verzorgd 3

80% per consult, max € 600,- per jaar

   

National Academic *

 

AV 1

80% per consult (max € 50,- per dag) tot max € 200,-
per jaar

AV 2

100% per consult (max € 50,- per dag) tot max € 500,-
per jaar

AV 3

100% per consult (max € 50,- per dag) tot € 500,- per jaar daarna 70% per consult (max € 50,- per dag) tot max € 750,- per jaar

   

Nedasco*

Nedasco wordt in veel gevallen vergoed. Nedasco heeft heel veel pakketten in beheer. Zowel in eigen beheer als het beheer van collectieve verzekeringen van Avero-Achmea, De Amersfoortse en VGZ. De voorwaarden zijn per pakket verschillend. Voor de juiste vergoedingen dient u zelf contact op te nemen met Nedasco.

   

OHRA

 

Aanvullend

max €   250,- per jaar, max € 45,- per dag

Extra aanvullend

max €   500,- per jaar, max € 45,- per dag

Uitgebreid

max €   750,- per jaar, max € 45,- per dag

Uitgebreid vitaal

max €   250,- per jaar, max € 45,- per dag

Uitgebreid vitaal

max € 1000,- per jaar, max € 45,- per dag

Extra uitgebreid

max € 1000,- per jaar, max € 45,- per dag

Compleet

max € 1500,- per jaar, max € 45,- per dag

Zelfverzekerd Compact

max €   250,- per jaar, max € 45,- per dag

   

ONVZ

 

Optifit

max € 250,- per jaar, max € 65,- per dag

Topfit

max € 500,- per jaar, max € 65,- per dag

   

OZF

 

AV Compact

max € 200,- per jaar, max € 40,- per dag

AV Royaal

max € 500,- per jaar, max € 50,- per dag

   

PMA * *

 

Jongeren Verzorgd

80% per consult, max € 200,- per jaar

Extra Verzorgd 2

80% per consult, max € 400,- per jaar

Extra Verzorgd 3

80% per consult, max € 600,- per jaar

   

PNO

 

Be Young

max € 100,- per jaar

Budget

max € 250,- per jaar (indien ingeruild voor keuzevoordeel vervalt deze vergoeding)

Extra

max € 350,- per jaar

Compleet

max € 600,- per jaar

   

Promovendum *

 

AV Primair

80% per consult (max € 30,- per dag) tot max € 100,-
per jaar

AV Royaal

80% per consult (max € 30,- per dag) tot max € 200,-
per jaar

AV Studentenzorgverzekering

80% per consult (max € 50,- per dag) tot max € 200,-
per jaar

AV Optimaal

100% per consult (max € 30,- per dag) tot max € 500,-
per jaar

AV Excellent

100% per consult (max € 30,- per dag) tot max € 500,- per jaar daarna 70% per consult (max € 30,- per dag) tot totaal max € 750,- per jaar

   

Studenten Goed Verzekerd

 

Extra aanvullend student ster 1

max €   480,- per jaar, max € 40,- per dag

Extra uitgebreide AV

max €   690,- per jaar, max € 40,- per dag

Standaard AV

max €   890,- per jaar, max € 40,- per dag

Uitgebreide AV

max € 1090,- per jaar, max € 40,- per dag

 

* na bereiken maximale vergoeding uit de aanvullende verzekering krijgt men:

 

? € 40,- per dag tot € 480,- incl. geneesmiddelen voor verzekerden met Aanvullend 1 ster

 

? € 40,- per dag tot € 240,- incl. geneesmiddelen voor verzekerden met Aanvullend 2, 3 of 4 sterren

   

 Take care now

 

Take 2

max € 350,- per jaar, max € 40,- per dag

Take 3

max € 500,- per jaar, max € 40,- per dag

   

Turien & Co

Turien&Co wordt in veel gevallen vergoed. Turien&Co heeft heel veel pakketten in beheer. Zowel in eigen beheer als het beheer van collectieve verzekeringen van Avero-Achmea en VGZ. De voorwaarden zijn per pakket verschillend. Voor de juiste vergoedingen dient u zelf contact op te nemen met Turien & Co.

   

UMC *

 

Extra Zorg 1

max € 300,- per jaar

Extra Zorg 2

max € 300,- per jaar

Extra Zorg 3

max € 500,- per jaar

Extra Zorg 4

max € 750,- per jaar

   

United Consumers (VGZ) *

 

Jong pakket

max € 200,- per jaar, max € 45,- per dag

Gezin pakket

max € 300,- per jaar, max € 45,- per dag

Vitaal pakket

max € 300,- per jaar, max € 45,- per dag

AV Goed

max € 300,- per jaar, max € 45,- per dag

AV Beter

max € 500,- per jaar, max € 45,- per dag

AV Best

max € 800,- per jaar, max € 45,- per dag

Fit & Vrij pakket

onderdeel zorgtegoed, maximaal € 45,- per dag

   

Univι *

 

Totaalpakket Jong

max € 200,- per jaar, max € 45,- per dag

Totaalpakket Gezin

max € 300,- per jaar, max € 45,- per dag

Totaalpakket Vitaal

max € 300,- per jaar, max € 45,- per dag

Extra Zorg Goed

max € 300,- per jaar, max € 45,- per dag

Extra Zorg Beter

max € 500,- per jaar, max € 45,- per dag

Extra Zorg Best

max € 800,- per jaar, max € 45,- per dag

Pakket Fit & Vrij

onderdeel zorgtegoed, maximaal € 45,- per dag

   

Univι ZEKUR*

 

Extra ZEKUR zorg (incl. tandarts)

max € 250,- per jaar, max € 25,- per dag

   

Vegapolis

Vegapolis wordt in veel gevallen vergoed. Het betreft een collectieve verzekering met verschillende soorten aanvullende verzekeringen van Turien&Co Avero-Achmea en Delta Lloyd. De voorwaarden zijn per pakket verschillend. Voor de juiste vergoedingen dient u zelf contact op te nemen met Vegapolis.

   

VGZ *

 

Jong pakket

max € 200,- per jaar, max € 45,- per dag

Gezin pakket

max € 300,- per jaar, max € 45,- per dag

Vitaal pakket

max € 300,- per jaar, max € 45,- per dag

AV Goed

max € 300,- per jaar, max € 45,- per dag

AV Beter

max € 500,- per jaar, max € 45,- per dag

AV Best

max € 800,- per jaar, max € 45,- per dag

Fit & Vrij pakket

onderdeel zorgtegoed, maximaal € 45,- per dag

   

VGZ via ING*

Was Plus

Goed

max € 300,- per jaar,  max € 45,- per dag

Beter

max € 500,- per jaar,  max € 45,- per dag

Best

max € 800,- per jaar,  max € 45,- per dag

   

VVAA

 

Optimaal

max € 250,- per jaar, max € 65,- per dag

Top

max € 500,- per jaar, max € 65,- per dag

Excellent

max € 500,- per jaar, max € 65,- per dag

   

YouCare

Vervallen is Zilveren Kruis Achmea geworden.

   

Ziezo

 

Aanvullend 2

max € 250,- per jaar, max € 40,- per dag

   

Zilveren Kruis Achmea

 

Beter af plus 2 sterren

max € 450,- per jaar, max € 40,- per dag

Beter af plus 3 sterren

max € 650,- per jaar, max € 40,- per dag

Beter af plus 4 sterren

max € 850,- per jaar, max € 40,- per dag

   

Zilveren Kruis Achmea ISO/LSVB

Is Studenten Goed Verzekerd geworden.

   

Zorgzaam (Univι) *

 

Ster 1

max 10 behandelingen, max € 18,50 per dag

Ster 2

max 20 behandelingen, max € 18,50 per dag

Ster 3

max 20 behandelingen, max € 25,00 per dag

Ster 4

max 20 behandelingen, max € 35,00 per dag

Ster 5

max 20 behandelingen, max € 35,00 per dag

Wie zijn wij

Paranormale Genezing en Geneeswijze

Paranormale Genezing Haarlem is een praktijk voor paranormale genezing, magnetiseren, handoplegging, gebedsgenezing of welke andere naam u er ook aan wilt geven. Belangrijker is het resultaat dat u voor ogen hebt: beter worden. Patienten hebben in het reguliere medische circuit vaak al een aantal stappen doorlopen en zoeken een alternatieve vorm van genezen. Paranormale Genezing Haarlem biedt die mogelijkheid. De wonderen zijn deze wereld gelukkig nog niet uit. Er is altijd kans op genezing. Elke cel van uw lichaam wordt elke 7 jaar compleet vervangen. Dus het lichaam heeft de kracht om alles te herstellen. Het zoeken naar die weg van genezing is een kunst. Het paranormale is daarbij een handig hulpmiddel. Niets meer en niets minder.Contact en Verzekeraars

Online Afspraak maken

Online Afspraak

Alleen gevalideerde en geregisteerde patienten krijgen toegang tot het Patienten Portaal.

Contact Telefonisch

Bereikbaar 9-12 uur

Bereikbaar 14-16 uur

06-34198088

U kunt afspraken maken en uiteraard ook vragen stellen over klachten en uitdagingen in uw leven.

Contact FB Messenger

Vergoedingen

Verzekeraars vergoeden mijn behandelingen tot een maximaal bedrag per jaar - mits u aanvullend verzekerd bent. De vergoedingen hebben geen invloed op uw eigen risico en eigen bijdrage. Binnen 2 weken krijgt u het bedrag of een deel van het bedrag op uw bankrekening terug gestort.

Contact Form

Contact via contact formulier indien u uw vraag op papier wilt zetten. We nemen dan contact met u op!

Social Media

Link via Facebook voor nieuws en reacties van patienten.

Intake Gesprek

Het intake gesprek is verplicht in de complementaire zorg. Therapeuten zijn verplicht een patientendossier aan te leggen en hun verrichtingen hierin bij te houden. De tijdsduur is afhankelijk van leeftijd en ziektebeeld.

Behandelplan:

Het Behandelplan is afhankelijk van de symptomen bij uw ziektebeeld. Na afloop van het intake gesprek kan er een indicatie worden gegeven.

Life Coaching

Zie website To the Point Life Coaching voor meer info.

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.