Paranormale Genezing • eu

Paranormaal Genezer Jyo kan u bijstaan

paranormale genezing

Paranormale genezing tarieven en vergoeding verzekeraars

Onderstaand treft u de tarieven voor het intake gesprek inclusief een eerste energetische behandelng aan.

Intake privι:

120 Euro planningsduur 90 minuten, 50 minuten intake gesprek, behandeling 30 minuten en uitliggen 10 minuten. Bent u aanvullend verzekerd lees dan in de onderstaande tabel hoeveel u achteraf kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

Intake zakelijk:

150 Euro inclusief BTW planningsduur 90 minuten, 50 minuten intake, behandeling 30 minuten en uitliggen 10 minuten. Dit is van toepassing alleen voor die patienten welke geen aanvullende verzekering hebben en wel een eigen bedrijf met KvK en BTW nummer hebben. Neem deze gegevens ook mee bij het intake gesprek.

Onderstaand treft u de tarieven voor energetische behandelingen aan.

Behandelingen privι:

80 Euro planningsduur 45 minuten, 10 minuten bijpraten, behandeling 30 minuten en uitliggen 5 minuten. Bent u aanvullend verzekerd lees dan in de onderstaande tabel hoeveel u achteraf kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

Behandelingen zakelijk:

100 Euro inclusief BTW planningsduur 45 minuten, 10 minuten bijpraten, behandeling 30 minuten en uitliggen 5 minuten. Dit is van toepassing alleen voor die patienten welke geen aanvullende verzekering hebben en wel een eigen bedrijf met KvK en BTW nummer hebben. Neem deze gegevens ook mee bij het intake gesprek.

Afstand Behandeling:

Privι 80 Euro en zakelijk 100 Euro inclusief BTW. Diagnose reguliere arts vereist en bij voorkeur eerst een intake in mijn praktijk. Woont u heel ver of ligt u in het ziekenhuis dan vervalt de intake. Afstandsbehandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding van zorgverzekeraars. Minimaal 5 afstandsbehandelingen. Betalngen per bank voordat serie afstandsbehehandlingen begint.

Behandelplan paranormale genezing:

Het Behandelplan is afhankelijk van de complexiteit van uw ziektebeeld en ook het aantal ziektebeelden en of hulpvragen. Na afloop van het intake gesprek kan er een indicatie voor het aantal benodigde behandelingen worden gegeven evenals de frequentie per week. Heeft u 1 of 2 klachten dan is de frequentie normaal. Heeft u 3 of meer klachten of hulpvragen dan lopen wij snel uit onze planning en vragen wij u 2x per week te komen of verdubbelen we de periode totdat de eerste evaluatie plaatsvindt. Zie link behandelplan voor meer informatie!

Life Coaching en Channeling

Na een aantal energetische behandelingen kan er overgestapt worden op Life Coaching en Channeling om dieper te kijken naar verbanden tussen heden en verleden. Deze consulten komen niet in aanmerking voor vergoeding van zorgverzekeraars.

Contante betaling consult - ook bij vergoedingen - en regels indien u verhinderd bent.

Wij verzoeken u gepast geld mee te nemen en contant te betalen na elke sessie. Ook als het wordt vergoed door uw verzekeraar dient u contant het gehele bedrag af te rekenen. Onverhoopt geen geld bij u? U kunt op 1000 meter afstand van mijn praktijk geld pinnen bij IKEA. Binnen 2 dagen krijgt u de faktuur in PDF in uw inbox om te declareren bij uw verzekeraar. De verzekeraar stort vervolgens de (deel) vergoeding op uw bankrekening.

Elke verandering in afspraken dient ten minste 24 uur van te voren worden gemeld. Bij het zonder bericht niet verschijnen op een afspraak brengen we de geplande behandelsessie voor 50% in rekening. Wij attenderen u er op dat smoesjes omtrent griep een paar uur voor een gepland consult hier niet werken.

Afstandsbandelingen paranormale genezing dienen van te voren betaald te worden via een overboeking. Neem hiertoe kontakt op via Contact Formulier Paranormale Genezing.

Stappenplan om met Zorgverzekeraars contact te zoeken voor vergoedingen

In het onderstaande overzicht zijn zorgverzekeraars opgenomen, die mijn Natuurgeneeskundige consulten vergoeden. Ook worden vergoedingen weergegeven die echter afhankelijk zijn van uw persoonlijke polis en/of aanvullende verzekering.

 1. Vergoeding geldt uitsluitend voor de genoemde aanvullende polissen.
 2. Vergoedingen zijn niet van invloed op uw eigen bijdrage of eigen risico.
 3. Aan de vermeldingen in dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
 4. Wij adviseren verzekerden daarom altijd ZELF te informeren over afgesproken polisvoorwaarden bij hun zorgverzekeraar.
 5. Zodra u het woord paranormaal genezer laat vallen krijgt u van de verzekeraar de melding :"Dat vergoeden wij niet".
 6. Doe dit dus niet! Volg de onderstaande instructies om wel het juiste antwoord te krijgen goed op.
 7. De hoeveelheid zorgverzekeraars, merknamen en de verschillende zorgpakketnamen maakt het voor de leek nogal onoverzichtelijk.
 8. Om het proces voor het navragen bij uw zorgverzekeraar zo soepel mogelijk te laten verlopen is het allereerst van belang te weten of u bij de UVIT groep verzekerd bent. De naam UVIT staat voor de zorgverzekeraars Univι, VGZ, IZA en Trias. Met de volgende merknamen: VGZ, IZA, Trias, IZZ, UMC, SZVK, Zorgzaam, Univι, ZEKUR, Bewuzt, Plus en Goudse Verzekeringen. Kies hiertoe bijvoorbeeld op de VGZ website in het menu KiesEnVergelijk het zorgtype natuurgeneeskunde in combinatie met de postcode 2031 BN. Mijn praktijknaam Oneness Management wordt dan direct zichtbaar. Dus bij deze groep altijd de praktijknaam Oneness Management met de postcode 2031BN noemen. Zo sta ik vermeld in de zorggids.
 9. Voor de overige verzekeraars is het handig om 5 codes paraat te hebben, zodra u telefonisch navraag doet bij uw verzekeraar. Mijn AGB Code als zorgverlener is 90058879 en de AGB code van mijn praktijk is 90058880. Deze 2 codes zijn meestal afdoende. Enkele verzekeraars vragen ook nog naar de licentie van de beroepsvereniging. Deze is "VVET" met licentienummer 14013. Ook is er sprake van een specifieke complementaire zorgverlening. Een voor de verzekeraars bekende "Prestatie Code": 24401 welke staat voor Natuurgeneeskundig Consult. Dus niet "Paranormale Genezing" noemen. In een enkel geval kan er gevraagd worden naar de RBCZ licentiecide. Deze is 206062T. Met deze vijf codes kunt u adequaat te woord worden gestaan bij de klanten service van uw verzekeraar. Deze 5 codes staan evenals mijn praktijknaam Oneness Management op mijn facturen.
 10. Wij attenteren u erop dat u zelf de consulten dient voor te schieten en pas achteraf een (deel) vergoeding van uw verzekeraar krijgt teruggestort op uw bankrekening.
 11. Ook adviseren wij verzekerden altijd navraag te doen naar het nog beschikbare budget voor het desbetreffende jaar. Bent u goed aanvullend verzekerd maar is het budget op dan krijgt u voor dit jaar uiteraard geen vergoedingen van uw verzekeraar.


Lijst Vergoedende Zorgverzekeraars en Vergoedingen 2019

 

Laatst bijgewerkt: 1 Januari 2019 (we updaten 1x per jaar, want elk jaar zijn er veel veranderingen. U dient bij uw eigen zorgverzekeraar navraag te doen alvorens u op consult komt)

Het onderstaande overzicht is bedoeld als indicatie voor de vergoeding via de zorgverzekeraar. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden. Raadpleeg voor de exacte vergoedingen altijd de polisvoorwaarden van de verzekeraar.


   

NIET of slechts deels Vergoedende Zorgverzekeraars

 

AnderZorg

Geen vergoeding vanaf 1-1-2019 voor nieuwe aanvullende verzekerden. Bestaande klanten van voor 1-1-19 behouden wel hun vergoeding.

CZ

Geen vergoeding per 1-1-19 voor alle verzekerden

De Amersfoortse

Geen vergoeding per 1-1-19 voor alle verzekerden

Delta Lloyd

Geen vergoeding per 1-1-19 voor alle verzekerden

Ditzo

Geen vergoeding per 1-1-19 voor alle verzekerden

DSW

Geen vergoeding per 1-1-18 voor alle verzekerden

Hema

Geen vergoeding per 1-1-17 voor alle verzekerden

InterPolis

Geen vergoeding per 1-1-17 voor alle verzekerden

InTwente

Geen vergoeding per 1-1-19 voor alle verzekerden

Just (CZ)

Geen vergoeding per 1-1-19 voor alle verzekerden

Nationale Nederlanden

Geen vergoeding per 1-1-19 voor alle verzekerden

OHRA

Geen vergoeding per 1-1-19 voor alle verzekerden

ProLife

Geen vergoeding per 1-1-19 voor alle verzekerden

Zorg en Zekerheid

Geen vergoeding per 1-1-17 voor alle verzekerden boven de 18 jaar. Kinderen tot 18 jaar worden wel vergoed.

   

AON (voorheen IAK)

 

Start

max € 450,- per jaar, max € 40,- per dag

Royaal

max € 650,- per jaar, max € 40,- per dag

Excellent

max € 1000,- per jaar, max € 50,- per dag

   

Aevitae

 

Plus

max € 300,- per jaar, max € 50,- per behandeling

Top

max € 400,- per jaar, max € 50,- per behandeling

   

Anderzorg

Voor verzekerden die al voor 1-1-2019 verzekerd waren, blijft vergoeding bestaan. Nieuwe verzekerden kunnen geen alternatieve zorg meer verzekeren.

Extra

80% per consult, max € 400,- per jaar

Jong

80% per consult, max € 200,- per jaar

   

Avero / Achmea

 

Start

max € 350,- per jaar, max € 40,- per dag

Royaal

max € 550,- per jaar, max € 40,- per dag

Excellent

max € 750,- per jaar, max € 40,- per dag

   

Besured

 

Besured

80% per consult, max € 200,- per jaar en max. 50 Euro per behandeling

   

Bewuzt

 

Alternatief Goed

max € 250,- per jaar, max € 45,- per dag

Alternatief Beter

max € 500,- per jaar, max € 45,- per dag

   

De Friesland Zorgverzekeraar

 

AV Standaard

max € 200,- per jaar, max € 40,- per dag

AV Extra

max € 400,- per jaar, max € 40,- per dag

AV Optimaal

max € 600,- per jaar, max € 40,- per dag

   

FBTO

 

Alternatieve Geneeswijzen 200

max € 200,- per jaar, max € 35,- per dag

Alternatieve Geneeswijzen 350

max € 350,- per jaar, max € 35,- per dag

   
   

IAK overgegeaan in AON

 

Jong

max € 350,- per jaar, max € 40,- per dag

Uniek Compact 100

max € 100,- per jaar, max € 40,- per dag

Uniek Compact 250

max € 250,- per jaar, max € 40,- per dag

Uniek Compact 400

max € 400,- per jaar, max € 40,- per dag

Uniek Compleet 400

max € 400,- per jaar, max € 40,- per dag

Uniek Compleet 550

max € 550,- per jaar, max € 40,- per dag

Uniek Compleet 650

max € 650,- per jaar, max € 40,- per dag

Uniek Extra Compleet 650

max € 650,- per jaar, max € 40,- per dag

Uniek Extra Compleet 750

max € 750,- per jaar, max € 40,- per dag

Uniek Extra Compleet 850

max € 850,- per jaar, max € 40,- per dag

Uniek Comfort

max € 750,- per jaar, max € 40,- per dag

Uniek Comfort Plus

max € 800,- per jaar, max € 40,- per dag

   

IZA

 

Extra Zorg 1

max € 250,- per jaar, max € 45,- per dag

Extra Zorg 2

max € 450,- per jaar, max € 45,- per dag

Extra Zorg 3

max € 650,- per jaar, max € 45,- per dag

Extra Zorg 4

max € 850,- per jaar, max € 45,- per dag

Classic Comfort

max € 290,- per jaar, max € 29,- per dag

   

IZZ

 

Extra I

max € 200,- per jaar, max € 45,- per dag

Extra II

max € 350,- per jaar, max € 45,- per dag

Extra III

max € 500,- per jaar, max € 45,- per dag

   

Menzis

 

Jongeren Verzorgd

max € 200,- per jaar, max € 40,- per dag

Extra Verzorgd 2

max € 400,- per jaar, max € 40,- per dag

Extra Verzorgd 3

max € 600,- per jaar, max € 40,- per dag

   

National Academic

 

AV 1

80% per consult (max € 50,- per dag) tot max € 200, per jaar

AV 2

100% per consult (max € 50,- per dag) tot max € 500,- per jaar

AV 3

100% per consult (max € 50,- per dag) tot € 500,- per jaar daarna 70% per consult (max € 50,- per dag) tot max € 750,- per jaar

   

ONVZ

 

Extrafit

max € 400,- per jaar, max € 30,- per consult

Benfit

max € 500,- per jaar, max € 30,- per consult

Optifit

max € 750,- per jaar, max € 65,- per consult

Topfit

max € 1000,- per jaar, max € 65,- per consult

Superfit

max € 1500,- per jaar, max € 75,- per consult

   

OZF

 

AV Compact

max € 350,- per jaar, max € 40,- per dag

AV Royaal

max € 550,- per jaar, max € 40,- per dag

   

PMA

 

Jongeren Verzorgd

max € 200,- per jaar, max € 40,- per dag

Extra Verzorgd 2

max € 400,- per jaar, max € 40,- per dag

Extra Verzorgd 3

max € 600,- per jaar, max € 40,- per dag

   

PNO

 

Beter

max € 400,- per jaar, max € 30,- per cosnult

Plus

max € 500,- per jaar, max € 30,- per cosnult

Optimaal

max € 750,- per jaar, max € 65,- per cosnult

Top

max € 1000,- per jaar, max € 65,- per cosnult

Excellent

max € 1500,- per jaar, max € 75,- per cosnult

   

Promovendum

 

Primair

80% per consult (max € 30,- per consult) tot max € 100,- per jaar

Royaal

80% per consult (max € 30,- per consult) tot max € 200,- per jaar

Ideaal

100% per consult (max € 30,- per consult) tot max € 500,- per jaar

Excellent

100% per consult (max € 30,- per consult) tot max € 500,- per jaar daarna 70% per consult (max € 30,- per consult) tot totaal max € 750,- per jaar

   

Salland

 

Plus

max € 350,- per jaar, max € 40,- per dag

Top

max € 500,- per jaar, max € 40,- per dag

   

Stad Holland

 

Exta Uitgebreid

max € 450,- per jaar, max € 40,- per dag

Zorg Riant

max € 500,- per jaar

   

UMC

 

Extra Zorg 1

max € 300,- per jaar

Extra Zorg 2

max € 300,- per jaar

Extra Zorg 3

max € 500,- per jaar

Extra Zorg 4

max € 750,- per jaar

   

United Consumers (VGZ)

 

Aanvullend Goed

max € 300,- per jaar, max € 45,- per dag

Aanvullende Beter

max € 500,- per jaar, max € 45,- per dag

Vitaal Basis

max € 150,- per jaar, max € 45,- per dag

Jong Uitgebreid

max € 200,- per jaar, max € 45,- per dag

Aanvullende Best

max € 800,- per jaar, max € 45,- per dag

Signle Duo Uitgebreid

max € 300,- per jaar, max € 45,- per dag

Vitaal Uitgebreid

max € 300,- per jaar, max € 45,- per dag

Gezin Uitgebreid

max € 300,- per jaar, max € 45,- per dag

   

Univι

 

Aanvullende Goed

max € 300,- per jaar, max € 45,- per dag

Alternatief 250

max € 250,- per jaar, max € 45,- per dag

Aanvullende Beter

max € 500,- per jaar, max € 45,- per dag

Alternatief 500

max € 500,- per jaar, max € 45,- per dag

Aanvulllende Best

max € 800,- per jaar, max € 45,- per dag

   

VGZ

 

Aanvulende Goed

max € 300,- per jaar, max € 45,- per dag

Aanvullende Beter

max € 500,- per jaar, max € 45,- per dag

Vitaal Basis

max € 150,- per jaar, max € 45,- per dag

Jong Uitgebereid

max € 200,- per jaar, max € 45,- per dag

Aanvullende Best

max € 800,- per jaar, max € 45,- per dag

Single Duo Uitgebreid

max € 200,- per jaar, max € 45,- per dag

Vitaal Uitgebreid

max € 300,- per jaar, max € 45,- per dag

Gezin Uitgebreid

max € 300,- per jaar, max € 45,- per dag

   

VVA

 

Start

max € 400,- per jaar, max € 30,- per consult

Plus

max € 500,- per jaar, max € 30,- per consult

Optimaal

max € 750,- per jaar, max € 65,- per consult

Top

max € 1000,- per jaar, max € 65,- per consult

Excellent

max € 1500,- per jaar, max € 75,- per consult

   

Zekur

 

Extra Zekur

max € 250,- per jaar, max € 25,- per dag

   

Ziezo

 

Aanvullend 2

max € 250,- per jaar, max € 40,- per dag

   

Zilveren Kruis Achmea

 

Beter af plus 2 sterren

max € 350,- per jaar, max € 40,- per dag

Beter af plus 3 sterren

max € 650,- per jaar, max € 40,- per dag

Beter af plus 4 sterren

max € 750,- per jaar, max € 40,- per dag

   

Zorgdirect

 

Plus

max € 350,- per jaar, max € 40,- per dag

Top

max € 500,- per jaar, max € 40,- per dag

Wie zijn wij

Paranormale Genezing en Geneeswijze

Paranormale Genezing Haarlem is een praktijk voor paranormale genezing, magnetiseren, handoplegging, gebedsgenezing of welke andere naam u er ook aan wilt geven. Belangrijker is het resultaat dat u voor ogen hebt: beter worden. Patienten hebben in het reguliere medische circuit vaak al een aantal stappen doorlopen en zoeken een alternatieve vorm van genezen. Paranormale Genezing Haarlem biedt die mogelijkheid. De wonderen zijn deze wereld gelukkig nog niet uit. Er is altijd kans op genezing. Elke cel van uw lichaam wordt elke 7 jaar compleet vervangen. Dus het lichaam heeft de kracht om alles te herstellen. Het zoeken naar die weg van genezing is een kunst. Het paranormale is daarbij een handig hulpmiddel. Niets meer en niets minder.Contact en Verzekeraars

Online Afspraak maken

Online Afspraak

Alleen gevalideerde en geregisteerde patienten krijgen toegang tot het Patienten Portaal.

Contact Telefonisch

Bereikbaar 9-12 uur

Bereikbaar 14-16 uur

06-34198088

U kunt afspraken maken en uiteraard ook vragen stellen over klachten en uitdagingen in uw leven.

Contact FB Messenger

Vergoedingen

Verzekeraars vergoeden mijn behandelingen tot een maximaal bedrag per jaar - mits u aanvullend verzekerd bent. De vergoedingen hebben geen invloed op uw eigen risico en eigen bijdrage. Binnen 2 weken krijgt u het bedrag of een deel van het bedrag op uw bankrekening terug gestort.

Contact Form

Contact via contact formulier indien u uw vraag op papier wilt zetten. We nemen dan contact met u op!

Social Media

Link via Facebook voor nieuws en reacties van patienten.

Intake Gesprek

Het intake gesprek is verplicht in de complementaire zorg. Therapeuten zijn verplicht een patientendossier aan te leggen en hun verrichtingen hierin bij te houden. De tijdsduur is afhankelijk van leeftijd en ziektebeeld.

Behandelplan:

Het Behandelplan is afhankelijk van de symptomen bij uw ziektebeeld. Na afloop van het intake gesprek kan er een indicatie worden gegeven.

Life Coaching

Zie website Life Coaching en Retraites voor meer info.

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.