Paranormale Genezing • eu

Paranormaal Genezer Jyo kan u bijstaan

paranormale genezing

Paranormale Genezing Haarlem

Paranormale Genezing Haarlem

Paranormale Genezing Haarlem is een praktijk voor paranormale genezing, magnetiseren, handoplegging, gebedsgenezing of welke andere naam u er ook aan wilt geven. Belangrijker is het resultaat dat u voor ogen hebt: beter worden. Patienten hebben in het reguliere medische circuit vaak al een aantal stappen doorlopen en zoeken een alternatieve vorm van genezen. Paranormale Genezing Haarlem biedt die mogelijkheid. De wonderen zijn deze wereld gelukkig nog niet uit. Er is altijd kans op genezing. Elke cel van uw lichaam wordt elke 7 jaar compleet vervangen. Dus het lichaam heeft de kracht om alles te herstellen. Het zoeken naar die weg van genezing is een kunst. Het paranormale is daarbij een handig hulpmiddel. Niets meer en niets minder.

Paranormale Genezer

Het is handig om het proces te begrijpen welk een spiritueel genezer ondergaat alvorens hij jou helpt. En waarom hij of zij zo een groot vertrouwen uitstraalt, terwijl je als patient mogelijk in grote angst verkeert. Dit vertrouwen wordt over de jaren steeds sterker door het met succes behandelen van patienten met sterk uiteenlopende symptomen.

Mijn naam is Jyotisha Tat en ben geboren op 27 maart 1964 en 17 juli 1980. Ben vader van een zoon die in 2001 is geboren en woon sinds 2000 samen met Linda.

De eerste patient

In mijn geval mijn vriendin van destijds. De symptomen van de ziekte van Crohn (ontstekingen in de darmen) manifesteerden zich. Ik begreep ook welke impact het maakt, zodra patienten dienen te accepteren dat zij symptomen van een chronische ziekten hebben. Hoewel patientenverenigingen uitstekend werk doen en een bron van informatie zijn gedurende de eerste maanden, blijkt ook dat ze het beeld van de chronische geaardheid van de ziekte versterken.

Vrienden, familie en patienten

Zodra de genezer zich bewust is van zijn vaardigheden, gaat hij of zij vrienden helpen en vervolgens sceptische familieleden. Vervolgens komen er symptomen van ziekten waar nog geen ervaring mee op is gedaan. Er komen verzoeken van vrienden van vrienden.

Praktijk open en opleiding

In 1992 heb ik een praktijk geopend in Haarlem en parallel een 2 jaar durende opleiding gevolgd bij de Nederlandse Vereniging voor Paranormale Genezers. Hoe richt je je praktijk in, wanneer behandel je en wanneer niet, hoe stel je een behandelplan vast, wat vertel je de mensen, welke verwachtingen schep je, hoe ziet de reguliere zorg eruit, hoe werk je samen met de reguliere artsen en de kennis van de anatomie van het lichaam etc.

Heb in Juni 2014 het HBO opleiding Paranormaal Therapeut afgerond aan het HJBC te Utrecht, waarna patienten met aanvullende verzekering de behandelingen vergoed krijgen.

Praktijk en inmuum systeem studie

Heb me van 1999 tot 2009 verdiept in de kennis van het immuunsysteem en alle andere energievelden om het menselijke lichaam. De Tibetaanse Vajrayana en Egyptische Flower of Life kennis zijn van grote waarde gebleken.

Bijdrage leveren aan het leven van anderen

genezing en geluk

Werken met liefde vanuit mijn hart voor de patient en tegelijkertijd je natuurtalent gebruiken is eigenlijk het mooiste wat er is. Patienten een shift zien maken en weer sterk in het leven zien staan, geeft een enorme voldoening.Contact en Verzekeraars

Online Afspraak maken

Online Afspraak

Alleen gevalideerde en geregisteerde patienten krijgen toegang tot het Patienten Portaal.

Contact Telefonisch

Bereikbaar 9-12 uur

Bereikbaar 14-16 uur

06-34198088

U kunt afspraken maken en uiteraard ook vragen stellen over klachten en uitdagingen in uw leven.

Contact FB Messenger

Vergoedingen

Verzekeraars vergoeden mijn behandelingen tot een maximaal bedrag per jaar - mits u aanvullend verzekerd bent. De vergoedingen hebben geen invloed op uw eigen risico en eigen bijdrage. Binnen 2 weken krijgt u het bedrag of een deel van het bedrag op uw bankrekening terug gestort.

Contact Form

Contact via contact formulier indien u uw vraag op papier wilt zetten. We nemen dan contact met u op!

Social Media

Link via Facebook voor nieuws en reacties van patienten.

Intake Gesprek

Het intake gesprek is verplicht in de complementaire zorg. Therapeuten zijn verplicht een patientendossier aan te leggen en hun verrichtingen hierin bij te houden. De tijdsduur is afhankelijk van leeftijd en ziektebeeld.

Behandelplan:

Het Behandelplan is afhankelijk van de symptomen bij uw ziektebeeld. Na afloop van het intake gesprek kan er een indicatie worden gegeven.

Life Coaching

Zie website Life Coaching en Retraites voor meer info.

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.