Paranormale Genezing • eu

Paranormaal Genezer Jyo kan u bijstaan

paranormale genezing

Aanpak Paranormale Genezing

Om het genezingsproces enigszins te begrijpen dienen patienten eerst open te staan voor het bestaan van subtiele energielichamen en kanalen. Om die reden geef ik hier een korte uiteenzetting alvorens een aantal spirituele genezingstechnieken te beschrijven.

Bestaan van energie lichamen

We leven allemaal in energievelden zoals hier beneden aangeduid. Voor mensen die verder spiritueel zijn ontwikkeld zijn de bollen veel groter en kunnen ze kilometers ver uitstrekken.

Inmuum Systeem

Alle bollen - vrouwelijke vorm - hebben structuren - mannelijke vormen - die de bollen stevig ondersteunen. Enkele voorbeelden tref je hieronder aan:

Octahedron LuchtHealing Cube AardeDodecahedron EtherIcosahedron WaterTetrahedron Vuur

Alle hoeken en lijnen van deze mannelijke vormen worden tijdens een healing uitgelijnd. Deze uitlijning heeft een zeer sterke uitwerking op de fysieke, emotionele en mentale gezondheidstoestand van patienten. Al onze cellen hebben deze vormen binnen in zich en groeien ook via deze patronen. Zodra zich symptomen van ziekten manifesteren dan raken de vormen misvormd. De vorm is in zijn geheel ingestort, of de lijnen en hoeken zijn niet meer recht.

Bestaan van energie kanalen voor paranormale genezing

Naast de geometrische vormen hebben we ook energie kanalen. Deze kanalen worden beschreven in oude teksten en worden nadis genoemd. Onderstaand treft u 2 grafische voorstellingen aan van deze kanalen. De eerste beschrijft het 13 chakra systeem (Ancient Secret Flower of Life, Volume II) en de andere beschrijft heel duidelijk de 22 Tree of Life kanalen (Medicine for 21st Century by Keith Mason) en hun connectie met de endogene klieren die de hormonen produceren. Om hormoon gerelateerde symptomen van ziekten te transformeren is het noodzakelijk deze nadis te bestuderen. Het is het onderwerp waar naar mijn verwachting de alternatieve en reguliere geneeskunde als eerste gaan samenwerken.

In werkelijkheid is het allemaal nog veel complexer en is alles op de diepere lagen verbonden met draaibewegingen van de Geometrie. In oude Boeddhistische teksten splitst de nadi bij het hart van 8 naar 24 naar 72 naar 72.000 levensenergie- en lichtkanalen.

13 chakra Systeem Endogene Klieren

Verwijderen entiteiten met paranormale genezing

Een van de eerste dingen die nodig is om te controleren of er zich in patienten entiteiten bevinden, welke gevangen zitten, boos zijn, gefrustreerd zijn en graag terug willen naar de meer harmonische dimensie waar ze vandaan komen. In de meeste gevallen vinden ze hun weg in de energie lichamen van patienten tijdens alcohol, drugs, dominante sm spellen of door gewone sex met partners welke entiteiten in zich hebben of een combinatie van al deze factoren. Je aura lagen zijn in deze situaties erg open zonder controle en de entiteiten (geesten zonder lichaam) kunnen makkelijk naar binnen komen. Nadat alles is uitgewerkt dan sluiten je aura lagen zich af met controle en de entiteiten zitten opgesloten. Deze opgesloten entiteiten zijn de oorzaak van vele ziekten en in het bijzonder kanker. Hun boosheid creeert een explosieve energie welke onze celdeling compleet in de war brengt. Deze verwarring lijdt tot tumoren. De entiteiten bevinden zich in andere dimensies binnen onze organen. Als je vaak last hebt van snelle stemmingswisselingen dan is het noodzakelijk je te laten onderzoeken.

Balanceren Geometrische Vormen tijdens paranormale genezing

Een van de eerste dingen is het verifieren of de verschillende geometrische vormen - welke zich zowel binnen ons lichaam als om ons lichaam heen bevinden - in goede conditie zijn. De meeste personen zien deze vormen niet. Het is het meest subtiele niveau van aura lezen t.b.v. medische doeleinden. De vaardigheid ontwikkelt zich van het zien van witte energie om levende wezens tot kleuren rondom levende wezens totaan uiteindelijk het waarnemen van een totale set van geometrische figuren.

Verwijderen blokkades in kanalen met paranormale genezing

Blokkades dienen te worden verwijderd en nieuwe harmonische energie dient te worden toegevoegd om nieuwe blokkades te voorkomen. Blokkades komen voor in de kosmische en aardse kanalen. Afhankelijk van de situatie kan je kou of warmte ervaren tijdens de behandeling. Door in jouw lichaam spiritueel te kijken (net zoals een MRI Scanner doet in het ziekenhuis) en verschillende kleuren licht en geometrische figuren te visualiseren wordt de spirituele genezing compleet en stabiel.Contact en Verzekeraars

Online Afspraak maken

Online Afspraak

Alleen gevalideerde en geregisteerde patienten krijgen toegang tot het Patienten Portaal.

Contact Telefonisch

Bereikbaar 9-12 uur

Bereikbaar 14-16 uur

06-34198088

U kunt afspraken maken en uiteraard ook vragen stellen over klachten en uitdagingen in uw leven.

Contact FB Messenger

Vergoedingen

Verzekeraars vergoeden mijn behandelingen tot een maximaal bedrag per jaar - mits u aanvullend verzekerd bent. De vergoedingen hebben geen invloed op uw eigen risico en eigen bijdrage. Binnen 2 weken krijgt u het bedrag of een deel van het bedrag op uw bankrekening terug gestort.

Contact Form

Contact via contact formulier indien u uw vraag op papier wilt zetten. We nemen dan contact met u op!

Social Media

Link via Facebook voor nieuws en reacties van patienten.

Intake Gesprek

Het intake gesprek is verplicht in de complementaire zorg. Therapeuten zijn verplicht een patientendossier aan te leggen en hun verrichtingen hierin bij te houden. De tijdsduur is afhankelijk van leeftijd en ziektebeeld.

Behandelplan:

Het Behandelplan is afhankelijk van de symptomen bij uw ziektebeeld. Na afloop van het intake gesprek kan er een indicatie worden gegeven.

Life Coaching

Zie website Life Coaching en Retraites voor meer info.

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.